• Beste voetballiefhebber,

  Afgelopen seizoen zijn we bij VV Zwentibold met een zestal enthousiastelingen in de leeftijd van 67 tot 73 jaar gestart met kennis maken met wandel voetbal. Dit houdt op hoofdlijnen in, niet rennen maar lopen met de bal en absoluut geen lichamelijk contact, overspelen naar een medespeler en proberen te scoren. We werden hierbij begeleid door sport-studenten van de Fontys Sporthogeschool in samenwerking met Ecsplore. Per week waren een uur bezig met deze vorm van voetbal. Een warming up, aangepast aan onze leeftijd en een aantal partijtjes ter afsluiting. Dat is een keer in de week op de late namiddag op een gezellige manier een uurtje verantwoord bewegen.

  Dit seizoen pakken we de draad weer op. We gaan aan de slag op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur, weer onder begeleiding van de studenten en in samenwerking met Ecsplore. We starten voor het eerst op 19 oktober en vervolgen de training daarna op 2 november als gevolg van de herfstvakantie van de studenten.

  VV Zwentibold wil iedereen die interesse heeft de mogelijkheid bieden om hieraan mee te doen. Kom, zonder verdere verplichting, op woensdagmiddag kennis maken met het spel en de spelers. Zijn er mensen in je omgeving die hier ook iets voor voelen, neem die zeker mee.

  Wil je meer weten, neem dan even contact op. Dat kan via mail, app of telefoon.


  Vriendelijke groet,


  Sjra Geurts
  ledenadministratie@vvzwentibold.nl
  tel 06-37649599