• VV Zwentibold

  VV Zwentibold is een fusievereniging die op 1 juli 2017 is ontstaan uit GVCG uit Guttecoven en VV Limbricht. De vereniging heeft haar thuisbasis op een schitterende accommodatie op Sportpark Aan de Allee in Limbricht. Hier beschikt ze over een kunstgrasveld en een natuurgrasveld voor het spelen van de wedstrijden. VV Zwentibold komt met haar eerste elftal uit in de 4e klasse C regio Zuid II.

  Waar staan we voor?
  VV Zwentibold is een sportieve amateurvoetbalclub zijn in de regio. Wij bieden leden, spelers, vrijwilligers, supporters en sponsoren een aantrekkelijke omgeving waarin eenieder de voetbalsport op zijn of haar eigen wijze kan beleven. Actief of niet-actief en van jong tot oud! Sportieve prestatie en plezier gaan hand in hand. Respect staat hoog in het vaandel, zowel binnen als buiten de lijnen. De vrijwilliger vormt het hart van de vereniging, waarin saamhorigheid leidt tot een maatschappelijk betrokken vereniging. Samen maken we de club, samen helpen we elkaar.

  Onze verenigingswaarden: respect – saamhorigheid – prestatie & plezier
   
  Waar gaan we voor?
  VV Zwentibold is een vereniging met wortels vanuit de dorpskernen Guttecoven en Limbricht, waar iedereen uit omringende dorpen en wijken welkom is en kan voetballen op zijn of haar eigen niveau. Naast voetbalprestatie en -plezier, is het verenigingsleven een belangrijk onderdeel. VV Zwentibold is meer dan alleen trainen en wedstrijden spelen. Er is een actief verenigingsleven, onder andere door het organiseren van recreatieve activiteiten voor de leden. Daarnaast zijn veel van de leden betrokken bij vrijwilligerswerk, zoals o.a. onderhoud, terreinbeheer, bardiensten, commissieleden en de begeleiding van de teams. Hiertoe wordt ook primair geworven onder de leden, wat overigens niet direct inhoudt dat niet- leden geen vrijwillige functie binnen de vereniging kunnen bekleden. Er zijn bijvoorbeeld veel ouders van jeugdleden op verschillende manieren betrokken bij de vereniging, zonder lid te zijn.
  VV Zwentibold geeft haar kernwaarden ‘prestatie & plezier’ vorm, zowel binnen als buiten de lijnen.