Vrijwilligers2020-01-15T07:21:46+00:00

Denktank

Oproep voor deelnemers aan de Denktank “Vrijwilligers”

VV Zwentibold is een sportieve voetbalvereniging met haar thuisbasis op Sportpark Aan de Allee in Limbricht, een schitterende accommodatie, midden in de natuur met zicht op landgoed Kasteel Limbricht. VV Zwentibold is een fusievereniging die op 1 juli 2017 is ontstaan uit GVCG uit Guttecoven en VV Limbricht.

Leden van de vereniging zijn samen met het bestuur in de vorm van een “Denktank” aan de slag gegaan om diverse aandachstpunten binnen de vereniging te verbeteren, waaronder jeugdbeleid, communicatie en vrijwilligers. Voor het aandachtspunt vrijwilligers is het bestuur op zoek naar:

Deelnemers aan de Denktank “Vrijwilligers”

Doel van deze Denktank is om meer vrijwilligers binnen de vereninging te enthousiasmeren voor taken direct gelinkt aan voetbal zoals trainers, coaches, scheidsrechters en andere spelbegeleiders. Daarnaast zijn er ook meer vrijwilligers nodig voor het organiseren van activiteiten, bardienst, terrein onderhoud etc.

Deelnemers aan de Denktank gaan samen werken aan een plan van aanpak om vrijwilligers te enthousiasmeren en vast te houden.

Wat wordt er van de deelnemers verwacht:

• Gemiddeld 1 avond per maand samenkomst in kantine met bestuur en deelnemers van andere Denktanks voor voortgang en afstemming.
  • Enkele momenten samenkomst binnen Denktank Vrijwilligers om te werken aan plan van aanpak en uitvoering.
  • Een dosis enthousiasme om vrijwilligers te stimuleren.

Wat krijg je er voor terug:

• Meer binding met VV Zwentibold.
  • Een kijkje achter de schermen bij de vereniging, wat komt er allemaal bij kijken om een vereniging draaiende te houden.
  • Een  uitnodiging voor de feestavond voor vrijwilligers.

Wil jij meedenken met VV Zwentibold om samen een goed draaiende, sportieve en gezellige vereniging te behouden, stuur dan een mail naar ledenadministratie@vvzwentibold.nl.