Veteranen sluiten wisselvallige najaarsreeks af met overwinning in Amby

In tegenstelling tot de overige VVZ-seniorenteams mocht ons Veteranenteam in het weekend van 15 december wel nog een keer op het veld aantreden. Na een hele reeks thuis-wedstrijden werd de najaarsreeks afgesloten met een 2-4 overwinning in Amby (-Maastricht) met VVZ-doelpunten van Daniel Trigos, Damien Minerva en Erik de Baere (en een eigen doelpunt).

Hiermee werd de najaarsreeks afgesloten, waarbij we vanaf 25 augustus onafgebroken elke zaterdag gespeeld hebben!. Dit betreft 17 wedstrijden waarvan we er 9 wonnen, 1 maal gelijk speelden en 7 maal verloren. Doelsaldo 39-39, dus bij de veteranenwedstrijden zie je gemiddeld ruim 4,5 goals per wedstrijd ūüėČ . Voor details zie op onze website¬†https://www.vvzwentibold.nl/veteranen/

In de komende winterperiode gaan we een aantal keer in de zaal spelen (onderling) om vanaf 16 februari weer op het veld te starten.

Het veteranenteam wenst alle VV Zwentibold leden een fijne kerstperiode en een geweldig nieuwjaar met hopelijk veel sportieve voorspoed in 2019!

2018-12-21T10:45:26+00:0021 december 2018 - 10:45|