Versoepeling maatregelen Corona: jeugd mag binnenkort weer sporten…

Beste leden, jeugdleden en ouders,

in de persconferentie van onze regering afgelopen dinsdag werd duidelijk gemaakt dat de jeugd na 28 april onder voorwaarden weer bij hun vereniging mag gaan sporten/trainen. Wij hebben als bestuur en jeugdcommissie woensdag overleg gevoerd over wat dit voor ons betekent en hoe dit vorm gegeven kan worden. Inmiddels heeft ook de KNVB al van zich laten horen, zij hebben al eerder nagedacht over mogelijke scenarios. Premier Rutte gaf ook aan dat de GEMEENTEN een voortrekkersrol moeten nemen in deze. Wij weten dat onze Gemeente samen met de Sportstichting en Ecsplore al heeft vergaderd om te komen tot protocollen, voorwaarden en richtlijnen. Deze zal onze Gemeente eind deze week gaan communiceren naar de sportverenigingen. Wij wachten dit nu even af en zullen – zodra we deze communicatie ontvangen hebben-  dit gaan uitwerken. Daarna afstemmen met de jeugdtrainers van onze jeugdteams en dan iedereen informeren over hoe we dit willen gaan uitvoeren en onder welke voorwaarden. Hopend op begrip van eenieder.

Bestuur en jeugdcommissie VV Zwentibold

2020-04-23T06:39:55+00:0023 april 2020 - 06:36|