Vacature trainer 2e elftal senioren V.V. Zwentibold

In verband met de ontstane vacature van een trainer voor ons tweede elftal zijn we voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar geschikte kandidaten voor deze rol. Het 2e elftal van de V.V. Zwentibold speelt in de 4e reserve klasse.

Wij zijn op zoek naar een trainer die in staat is om deze jonge groep met plezier en passie te ontwikkelen. Het team bestaat uit jonge spelers. Het is daarom essentieel dat jij als trainer goed om weet te gaan met de jeugd van nu. Een diploma in de vorm van UEFA C is geen must. We vinden het belangrijker dat je gek bent van voetballen en nadenkt over hoe jij met jouw groep, in samenwerking met het eerste elftal, het beste eruit kunt halen.

Profielschets assistent-trainer

• Heeft ervaring op het gebied van coaching, begeleiding en trainingen.
  • Als onderdeel van de technische staf ondersteunt en verzorgt de trainer de trainingen en coacht en begeleidt het elftal tijdens
    wedstrijden.
  • Is gericht op de ontwikkeling van de jonge groep en speelt een belangrijke rol in de doorstroming van jeugdig talent naar de 1e selectie senioren.
  • Heeft inlevingsvermogen en voelt het werken met jonge spelers goed aan.
  • Heeft tot doel om spelers en zichzelf verder te ontwikkelen.
  • Is ambitieus en heeft voldoende oog voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie, plezier en passie samen moeten gaan en toont betrokkenheid bij de vereniging.
  • Communiceert duidelijk en open met spelers, begeleiding en overige betrokkenen.

Geïnteresseerd?

Mail je motivatie en cv naar: penningmeester@vvzwentibold.nl

Reageren kan tot 7 juni 2020, vergoeding in overleg. Een vergoeding in de vorm van een opleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Limpens (06-51813905).

2020-05-19T20:02:40+00:0019 mei 2020 - 20:02|