Uitslagen 24/02/2019

Alle seniorenteams wisten gisteren te winnen. Ook de Veteranen wonnen (zaterdag). Gefeliciteerd!

• VV Zwentibold 1 – OVCS 1: 1-0 (⚽ Chris Knoors)
    VVZ 1 heeft gisteren de thuiswedstrijd tegen OVCS 1 met 1-0 gewonnen. In de eerste helft hadden de gasten het beste van het spel, maar dit resulteerde niet in hele gevaarlijke kansen (op een bal op de lat na, maar ook VVZ was met Chris dichtbij de openingstreffer). De tweede helft was voor Zwentibold. Chris Knoors kroonde zich tot matchwinner door uit een rebound op een schot van Pierre binnen te tikken. Sven van Ool kreeg nog een aantal 100% kansen net als Thijs en Chris, maar deze werden niet verzilverd. Of dit te maken had met de carnavalsavond op vrijdag laten we even in het midden. Met prins Remo in de gelederen werd er in ieder geval meteen gewonnen!
  • VV Zwentibold 2 – Linne 2: 3-2 (⚽ King Sid 2x, Joep van der Pouw)
    VVZ 2 liep in een prima eerste helft uit naar een verdiende 3-0 ruststand. Geen vuiltje aan de lucht. Na rust kwam Linne door twee treffers echter dichtbij, maar het mocht niet meer baten voor de bezoekers. De drie punten bleven in Limbricht.
  • De Ster 4 – VV Zwentibold 3: 2-5 (⚽️ Mitch Messing, Niels Smits 2x, Niek Salden 2x)
    Na de minder prettige verliespartij thuis tegen De Ster heeft VVZ 3 zich afgelopen zondag uit goed herpakt en met doelpunten van Mitch, Niels Smits(2x), Niek Salden(2x) de wedstrijd netjes over de streep getrokken: 2-5!
  • Sportclub Susteren 5 – VV Zwentibold 4: 0-11 (⚽ Jimmy Jetten 4x, Twan Schurgers 3x, Luuk van Dijk 2x, Perry Hendriks, eigen doelpunt)
    Het vierde haalde flink uit op bezoek bij SC Susteren 5. Het netje bolde maar liefst 11 keer!
  • VV Zwentibold Vets – Alfa Sport Vets: 2-0 (⚽ Marco Helwig en Martin van der Kreeft)
    de Veteranen speelden een minder sterke wedstrijd dan de vorige week, maar wisten uiteindelijk toch verdiend te zegevieren!
2019-04-02T11:04:57+00:0025 februari 2019 - 18:37|