Uitslagen 16 en 17/02/2019

• Schinveld/Arx ICT 1 – VV Zwentibold 1: 2-4 (⚽ Rudi Oudejans 2x, Joep Thuis, Thijs Paulussen)
    Na het ongelooflijk zure gelijkspel van vorige week, hadden de mannen van VV Zwentibold 1 iets recht te zetten en dat gebeurde ook: VVZ 1 won met 2-4 uit bij Schinveld. Hoewel de thuisploeg in het begin van de wedstrijd het betere van het spel had en op een 1-0 voorsprong kwam, was het VV Zwentibold dat daarna het heft in handen nam. De verdediging stond als een huis en ook aanvallend werden er de nodige kansen gecreëerd. Rudi Oudejans stond twee keer op de juiste plek na enerzijds een mooi steekballetje van Rik Salden en anderzijds na een geweldig actie van Chris Knoors. Toen Joep Thuis voor de verdiende 1-3 zorgde, leek de wedstrijd beslist. Schinveld kwam uit een vrije trap echter terug tot 2-3 en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Niet lang daarna was het Thijs Paulussen die de genadeklap uitdeelde. De wedstrijd werd gekenmerkt door een echte teamprestatie en biedt veel perspectief voor de thuiswedstrijd zondag tegen OVCS 1.
  • HBC’09 2 – VV Zwentibold 2: 4-2 (⚽ Sidney Younge 2x)
  • VV Zwentibold 3niet gespeeld
  • VV Zwentibold 4 – VV Born 4: 1-1  (⚽ Robert Hannen)
    De mannen van VVZ 4 incasseerden zondag het eerste puntverlies dit seizoen. Tegen Born 4 werd er met 1-1 gelijkgespeeld. In de eerste helft waren er goede kansen op een verdiende voorsprong, maar deze bleef helaas uit. Het was zelfs Born dat op een 0-1 voorsprong kwam, maar deze werd daarna tenietgedaan door een scorende Robert Hannen. Ondanks het eerste puntverlies gaat VVZ 4 nog altijd soeverein aan de leiding!
  • VV Zwentibold vets– VKC vets: 6-1
    De Veteranen van VVZ speelden op zaterdag hun eerste veldwedstrijd in 2019. De wedstrijd tegen VKC uit Hoensbroek ging gelijk op tot een kwartier na rust toen binnen twee minuten 2-0 en 3-0 werd aangetekend. Daarna liep de conditioneel sterke thuisploeg eenvoudig uit naar 6-1. Doelpunten ⚽: Erik vd Pouw 2x, Martin vd Kreeft 2x en beide debutanten Guido Merry en Amine Aoune elk 1x.
2019-04-02T11:01:34+00:0018 februari 2019 - 19:44|