OVCS 5 – VVZ 3

Een wedstrijd die voor VVZ3 nogal ongewoon begon. Door een zeldzaam overschot aan manschappen had de technische staf de luxe om twee spelers te sparen voor nog komende wedstrijden. De keuze werd echter al vrij snel vrijwillig gemaakt en het team zou aantreden zonder Niek S, George en Mitch (geblesseerd) in de gelederen.

Bijkomende nieuwigheid van deze zondag was dat de volledige groep zich vandaag in het nieuw kon steken met de komst van de nieuwe trainingspakken.  Als een strak geheel werd dan ook een prima warming up afgewerkt en waren de heren klaar voor de wedstrijd.

Althans dat dachten we, want al snel na de aftrap was onze rechtsback even zoek. Al snel realiseerden we ons dat we met maar 10 man aan het voetballen waren en de zoektocht naar Peer werd met onmiddellijke ingang gestart. Echter, nog voordat een wissel voorbereid was en/of Peer uit de kleedkamer kwam , had Lars  de score al geopend door de bal in het doel van OVCS te werken. Niet geheel bewust van wat zich op het veld afspeelde was Peer weer op het veld en konden we met een 1-0 voorsprong en 11 man de wedstrijd vervolgen.

Dit deed VVZ met volle overgave en OVCS werd volledig van de mat gespeeld. Met verzorgd voetbal en prima positiespel werd de ene na de andere aanval opgezet wat resulteerde in een 5-0 ruststand, mede door een doelpunt van Ben en een loepzuivere hattrick van Smitsie. Het enige wat op te merken viel was dat het maar 5-0 was, aangezien er meerdere mogelijkheden waren om de score veel hoger te laten oplopen.

Het strijdplan voor de tweede helft was dan ook om met 5 verse nieuwe krachten de score hopelijk uit te breiden naar de dubbele cijfers en om achterin die 0 vast te houden. Door een aantal mooie reddingen van onze keeper werd een deel van die doelstelling dan ook gehaald. Helaas wist VVZ3 in de tweede helft nog maar 1 keer het net te vinden via Jonas en was 6-0 de (veel te lage) eindstand. Een leuke eerste helft afgewisseld met een zeer rommelige tweede. Erg jammer, maar die drie punten waren al lang en breed in de pocket.

Al met al een prima zondagochtend en veel blije gezichten vanwege onze nieuwe outfits. Via deze weg willen we dan ook onze sponsor Monique (https://pedicuremonique.com/) bedanken voor de steun bij de aanschaf. De eerste winst is al meteen ermee geboekt !!

2019-04-18T18:52:00+00:0018 april 2019 - 18:52|