Ongeregeldheden complex VV Zwentibold

Beste leden , spelers, ouders van speler,

Afgelopen woensdagavond hebben zich ongeregeldheden voorgedaan op ons complex, na afloop van de wedstrijd tussen VV Zwentibold JO15 en DVO JO15. De politie is ter plaatse geweest. Wij hebben gisteravond (vrijdag) samengezeten met de voorzitter van DVO en de betrokken leider en trainer van DVO, samen met ooggetuigen en betrokkenen van ons kant. Beide voorzitters wilden graag van betrokken de details horen, van wat er zich van beide kanten heeft afgespeeld.

Deze ochtend worden wij geconfronteerd met een artikel in de krant. De inhoud van dit artikel is zeer eenzijdig. In werkelijkheid ligt het verhaal toch wel “iets” genuanceerder.

Wij hebben ervoor gekozen om dit verhaal niet via de media te nuanceren. DVO is op de hoogte van alle details. Het is aan hun om passende maatregelen te nemen tegen betrokkenen. En het is aan hun of ze dit wel of niet willen communiceren.

Frans-Bert Ruber
Voorzitter VV Zwentibold