In memoriam – Nic Muris

Afgelopen maandag 22 juni is Nic Muris op de gezegende leeftijd van 93 jaren overleden.
Nic heeft zich in zijn lange carrière als vrijwilliger ingezet voor diverse verenigingen in het Guttecovense, waaronder GVCG. Vanaf 1 december 1971, bijna 50 jaar, was hij lid van onze vereniging.  In die periode vervulde hij tal van functies waaronder die van bestuurslid. Ook bij de organisatie van onze jubileumfeesten, die in het verleden groots werden gevierd, was Nic altijd een steun en toeverlaat. Op hem kon je rekenen, afspraak is afspraak was zijn motto!

Voor GVCG en KV Gazelle heeft hij op het sportcomplex in Guttecoven ontzettend veel werk verricht. Iedere zondagochtend en toen kinderen en kleinkinderen in de jeugd voetbalden ook op de zaterdagen trof je hem altijd aan op het complex. Genietend van de wedstrijd en daarna van een goed glas bier.

Ook na de fusie en de verhuizing naar Limbricht kwam hij, ondanks zijn hoge leeftijd, nog graag naar voetbal en korfbal kijken. We herinneren hem als een clubman in hart en nieren.

Nic, namens onze vereniging van harte bedankt voor je nimmer aflatende inzet.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, naaste familie en vrienden alle sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Enne, Nic esse Hein dao baove taege kumps, besjtel dan gerus bie Peterus veur uch twea ein kleintje cola en laot ‘t uch sjmake!

GVCG
VV ZWENTIBOLD