In Memoriam Huub Philippen

“Duizendpoot” van VV Limbricht overleden.

Helaas bereikte ons het droevige nieuws dat oud-lid van VV Limbricht Huub Philippen is overleden.

Huub was jarenlang het gezicht van VV Limbricht. Zo heeft hij na en naast zijn voetbal-loopbaan bij o.a. VV Limbricht vele functies bekleed en was de club zijn 2e thuis.

Huub heeft jarenlang als keeper onder de lat gestaan in het eerste en later ook tweede elftal. Hij was ook jarenlang jeugdtrainer en –leider en organiseerde jeugdkampen. Veel leden en oud-leden zulllen zich de jeugdkampen in het Drentse Dwingelo nog herinneren.

Huub is verder tot 2x toe voorzitter geweest en was er ook niet vies van om de handen uit de mouwen te steken als er bv. nog lijnen getrokken moesten worden.

Ook was Huub jarenlang de drijvende kracht achter de kienavonden op de woensdagavond in het Gemeenschapshuis.

Wij zijn Huub dan ook dankbaar voor al hetgeen hij voor de club gedaan heeft en wensen zijn familie en nabestaanden veel sterkte toe.

Rust zacht, Huub.

2019-11-19T13:49:14+00:0019 november 2019 - 13:49|