Denktank en blessurepreventie

Graag delen we twee belangrijke datums met jullie die betrekking hebben op de Denktank en Blessurepreventie.

25 oktober, start kick-off Denktank

Hiervoor kunnen we nog steeds deelnemers gebruiken. In het verslag van de ALV zit een bijlage met de presentatie met betrekking tot de denktank. Ben je geïnteresseerd, meldt dat dan even bij een van de bestuursleden en reserveer 25 oktober alvast in je agenda. De uitnodiging voor de deelnemers die zich al aangemeld hebben versturen we zo snel mogelijk.

15 november, workshop blessurepreventie

Door Health en Sports, onze club fysio wordt een workshop verzorgd. Deze is bedoeld voor alle jeugd- en senioren trainers en leiders, maar ook voor onze spelers met name die van de JO-19 en de senioren en veteranen. Informatie hierover wordt nog naar jullie toegestuurd. Mensen die niet tot deze doelgroep behoren maar toch belangstelling hebben voor de workshop zijn de 15e om 20.00 uur eveneens van harte welkom op ons complex.

2019-10-14T04:57:14+00:0014 oktober 2019 - 04:57|