Clubinformatie2018-11-23T21:41:17+00:00

VV Zwentibold

VV Zwentibold is een fusievereniging die op 1 juli 2017 is ontstaan uit GVCG uit Guttecoven en VV Limbricht. De vereniging heeft haar thuisbasis op een schitterende accommodatie op Sportpark Aan de Allee in Limbricht. Hier beschikt ze over een kunstgrasveld en een natuurgrasveld voor het spelen van de wedstrijden. VV Zwentibold komt met haar eerste elftal uit in de 4e klasse C regio Zuid 2.

Bestuur

Het bestuur van VV Zwentibold telt 6 bestuursleden. De bestuursleden zijn stuk voor stuk enthousiaste leden, die op geheel vrijwillige basis zorg dragen voor de continuïteit en kwaliteit van de vereniging.

VV Zwentibold
Sportpark Aan de Allee
Allee 9
6141 AV Limbricht

Tel. nr.: 046 4263678

Secretariaat VV Zwentibold:
Veersestraat 26
6143 AN Guttecoven

voorzitter@vvzwentibold.nl

wedstrijdsecretaris@vvzwentibold.nl

penningmeester@vvzwentibold.nl

Wedstrijdsecretaris Senioren
Wim Salden (06 30 81 05 23). Bij geen gehoor: Patrick Thissen (06 20 74 30 60)
wedstrijdsecretaris@vvzwentibold.nl

Wedstrijdsecretaris Jeugd
Richard Fey (06 15 03 06 79)*
Maurice Maassen (06  34 05 33 70)*
*Doordeweeks overdag bij voorkeur sms’en/appen i.p.v. bellen.
jeugdwedstrijdsecretaris@vvzwentibold.nl of rjnfey@gmail.com

ledenadministratie@vvzwentibold.nl

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is hier te downloaden.

Privacy policy

De privacy policy is hier te downloaden.

Contributie seizoen 2018/2019

Het contributie-overzicht van seizoen 2017/2018 is hier te vinden.

Sportkleding

Al onze sportkleding wordt geleverd door Hummel. Met deze firma hebben we een exclusieve overeenkomst gesloten voor onze kledinglijn. Met uitzondering van de shirts en overige door de vereniging in bruikleen verstrekte sportkleding, zorgen de spelers zelf voor de aanschaf van sportbroek en kousen. Dit kan alleen bij de door V.V. Zwentibold daarvoor gecontracteerde winkel:

Intersport Superstore Gardenz
Egelantier 40
6163 RB Geleen
Telefoon: 046 303 0564

Ook andere sportartikelen (sporttassen, trainingskleding etc.) die voldoen aan de met de sponsoren van V.V. Zwentibold gemaakte afspraken kunnen hier gekocht worden.

Aanmelden als lid?

Heb je interesse om bij VV Zwentibold te komen voetballen? Bezoek dan vrijblijvend een van onze trainingen. In overleg met de (jeugd)trainer kun je, als je dat wilt, meedoen.

Besluit je om lid te worden meld je dan aan.
Klik hier om het aanmeld formulier voor het lidmaatschap te downloaden.

Dit formulier kan ingevuld en ondertekend worden ingeleverd (hard copy of per e-mail) bij:

Automatische Incasso

Wil je je club tegenmoet komen in het terugdringen van administratieve lasten en de contributie automatisch laten incasseren, gebruik dan het machtigingsformulier dat hier te downloaden is.
Het formulier kan ingevuld en ondertekend worden ingeleverd (hard copy of per e-mail) bij: