ALV VV Zwentibold

Op vrijdag 27 september vond de jaarlijkse ALV plaats. Nogmaals dank voor jullie aanwezigheid en input.

Graag willen we er een aantal hoogtepunten uitlichten:

• Huub Salden – 60 (!) jaar lid

Tijdens de ALV werd jubilaris Huub Salden in het zonnetje gezet. Huub is maar liefst 60 jaar lid van de vereniging (eerst GVCG natuurlijk en momenteel VV Zwentibold).

Huub, van harte gefeliciteerd en we hopen je nog lang te mogen verwelkomen op het sportcomplex van VV Zwentibold!

• Rik Salden – 25 jaar lid

Ook VV Zwentibold 1 speler Rik Salden kreeg een presentje, omdat hij reeds 25 jaar aan de vereniging (eerst GVCG, nu VV Zwentibold) verbonden is.

Rik, ook jij van harte gefeliciteerd en we hopen je nog vaak op zondag te mogen zien schitteren!

• Sponsoring verzorgingstas Health & Sports Buchten

Health & Sports Buchten sponsort de verzorgingstas voor VV Zwentibold 1. Deze werd tijdens de ALV uitgereikt door speler + fysiotherapeut bij Health & Sports Patrick Wolters. Daarnaast sponsort Health & Sports wekelijks fysiotherapie voor alle leden van VV Zwentibold.

Patrick en Health & Sports: hartelijk dank!

2019-10-08T15:07:13+00:008 oktober 2019 - 15:03|