Aanvang jeugdtrainingen en Corona

Op maandag 24 augustus vangt onze jeugd weer aan met de trainingen voor het nieuwe voetbalseizoen. Helaas zijn we nog steeds niet verlost van het Corona-virus en zodoende dienen we nog steeds rekening te houden met allerlei richtlijnen en protocollen om veilig te kunnen sporten. We baseren ons voor onze eigen protocollen met richtlijnen op de website van het NOCNSF, zie https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport . Op deze website vind je het in het “Protocol verantwoord sporten” duidelijke aanwijzingen en adviezen.

Zo streng als in april en mei is het gelukkig niet meer! Zo mogen de ouders bijvoorbeeld wel weer naar de trainingen en wedstrijden kijken, MITS ze achter de afrastering blijven en ze de 1,5 meter regel in acht houden, niet alleen naar de andere ouders, maar zeker ook naar andermans kinderen! Wat nog NIET is toegestaan is ouders in het kleedlokaal om de kinderen te helpen omkleden/douchen! Dat wil zeggen dat kinderen die nog niet zelfstandig kunnen omkleden/douchen dit thuis zullen moeten doen! Jeugdtrainers mogen uiteraard wel in het kleedlokaal om toezicht te houden (en op te ruimen na afloop), maar dienen ook ten allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot de kinderen!

Wat betreft het gebruik van het clubgebouw met kantine en kleedlokalen  zijn er speciale looproutes uitgezet door de kantinebeheer stichting. Samen met het bestuur is er ook een Corona-Protocol opgesteld mbt. de richtlijnen van het gebruik van de kantine, de toiletten en de kleedlokalen:  Corona-protocol. Gelieve ook kennis te nemen van de regels in dit protocol.

Bij voorbaat dank! Jeugdcommissie VV Zwentibold

2020-08-23T15:12:30+00:0023 augustus 2020 - 15:12|