Uitslagen 07/04/2019

• VV Zwentibold 1 – SVE 1: 3-1 ( Rudi Oudejans, York Ruber, Pierre Crombag)
Op een warme zondagmiddag stond de derby tegen de buren uit Einighausen op het programma. Op de ranglijst staan de ploegen dicht bij elkaar, dus het beloofde een spannende pot te worden.
VV Zwentibold 1 begon goed aan de wedstrijd, hetgeen resulteerde in een paar goede aanvallen. Ook SVE kreeg enkele kansjes. Halverwege de wedstrijd werd Remo bestraft met een rode kaart, omdat hij in de ogen van de scheidsrechter hinderlijk optrad bij een ‘doorgebroken speler’. Het grootste gedeelte van de wedstrijd werd dus met 10 man afgewerkt. Dit bleek niet per se een nadeel, want niet lang daarna kopte Rudi Oudejans raak uit een voorzet van York: 1-0! Dit was tevens de ruststand.
Ook in de tweede helft waren er genoeg kansen voor VVZ, maar ook de bezoekers hadden een aantal mogelijkheden. Toch was het VVZ dat middels een slim genomen vrije trap van York Ruber op een 2-0 voorsprong kwam. Daarna ging SVE meer druk uitoefenen op de helft van VVZ en dit resulteerde – via een kopbal uit een hoekschop – in de 2-1. Door de druk van SVE kreeg VVZ ook meer ruimte in de counter, waardoor er een aantal goede mogelijkheden werden gecreëerd. Pierre Crombag zorgde met een knal in de korte hoek voor de 3-1 eindstand.
De wedstrijd werd gekenmerkt door wilskracht en teamwork. Een overwinning om trots op te zijn!

• VV Zwentibold 2 – Sporting Sittard’13 2: 0-3
VVZ 2 verloor thuis met duidelijke cijfers van Sporting Sittard’13 2. De bezoekers scoorden 3 keer, waar VVZ 2 zelf helaas niet tot scoren kwam.

• VV Zwentibold 3 – De Leeuw: 2-3 ( Mitch Messing 2x)
Voor VVZ 3 stond er een 6-punten-wedstrijd op de planning. Kansen waren er in overvloed, maar het waren de bezoekers die er – ondanks twee doelpunten van Mitch – met de volle buit vandoor gingen.

• VV Zwentibold 4 – EVV 3: 1-0 ( Rik Hillen)
Door de nederlaag van concurrent Born heeft VVZ 4 nog 4 punten nodig uit de laatste 4 wedstrijden om kampioen te worden. Het enige doelpunt werd in de 3de minuut gemaakt door Rik Hillen: hij kopte fraai raak op een voorzet van Jimmy Jetten.
2019-04-08T17:46:29+00:008 april 2019 - 17:42|