VVZ werkt samen met Health & Sports, Fysiotherapie Buchten

VVZ is vanaf februari 2019 een samenwerking aangegaan met Health & Sports, Fysiotherapie Buchten

Deze samenwerking houdt in dat alle leden, zowel senioren als junioren, kosteloos gebruik kunnen maken van het wekelijkse inloopspreekuur, voor hun blessure of klachten.

Patrick Wolters, speler van VVZ en fysiotherapeut  / manueel therapeut i.o. bij Health & Sports zal wekelijks dit spreekuur voor zijn rekening nemen.

Naast het screenen en diagnosticeren van de klachten, zal er een aanpak bepaald worden.

Mocht de inzet van een fysiotherapeutisch traject gewenst zijn of is het raadzaam contact op te nemen met bijvoorbeeld huisarts of andere zorgverlener dan zal dit besproken worden.
Bovendien is er een nauwe samenwerking met trainers van de diverse teams in advies mbt training en wedstrijd van de desbetreffende speler.

Tijdens het inloopspreekuur kun je ook voor tapen terecht.

Afspraken met betrekking tot het inloopspreekuur:

• Het inloopspreekuur is toegankelijk voor alle leden van VVZ, jeugd en senioren.
  • Het inloopspreekuur is elke dinsdag van 19.00-20.00 uur.
  • Wil je gebruik maken van het inloopspreekuur? Je kunt je dan vóór dinsdag 10.00u aanmelden via Whatsapp of bellen op nummer 0611837718, vergeet hierbij niet je naam, team, leeftijd en om welke blessure het gaat te vermelden.
  • Het spreekuur zal plaatsvinden op de voetbalclub in het verzorgingslokaal (eerste deur links van de hoofdingang)
  • Is de deur van het verzorgingslokaal gesloten, wacht dan even op de gang aub.

Health & Sports, Fysiotherapie Buchten
6122 CC Buchten