Uitslagen 25/03/2018

VV Zwentibold 1 – HBC’09 1: 3-2

VVZ 1 heeft gisteren een belangrijke overwinning geboekt op naaste concurrent HBC’09 1. Een goede eerste helft waarin VVZ de bovenliggende partij was, werd bekroond met een mooi afstandschot van Chris Knoors. De thee leek de mannen van VVZ geen goed te hebben gedaan, want na rust was het HBC dat een tijd lang de dienst uitmaakte en dit bekroonde met liefst twee treffers en een achterstand voor VVZ: 1-2. De mannen van trainer Danny Potthoff toonden echter veerkracht en trokken via Joep Thuis en wederom Chris de wedstrijd alsnog naar zich toe: 3-2. VVZ 1 blijft hierdoor koploper.

VV Zwentibold 2 – Urmondia 2: 9-0

De mannen van VVZ 2 traden gisteren aan tegen de nummer laatst: Urmondia 2. Al snel werd duidelijk dat het een makkelijke ochtend/middag zou worden. Met rust stond het namelijk al 5-0 in het voordeel van VVZ: Sidney, Sander Willems, Henri Latour en Milan Ruber (2x).
Ook na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en waren het nogmaals Henri, Jimmy Jetten en Stan Kusters (2x) die het net vonden. Eindstand: 9-0.

Susterse Boys 2 – VV Zwentibold 3: 2-3

Net als VVZ 1 en VVZ 2 wist ook VVZ 3 haar wedstrijd te winnen. Susterse Boys 2 werd met 3-2 aan de kant geschoven door doelpunten van Jordy Lebon, Lars Clermons en Niels Smits.

RKFC Lindenheuvel/Heidebloem Comb. 3: AFGELAST

Deze wedstrijd werd afgelast omdat de tegenstander haar manschappen niet bij elkaar kreeg.

VV Zwentibold 5 – FC Ria 4: 1-1

VVZ 5 speelde thuis gelijk tegen de gasten uit Nieuwstadt. Tegen FC Ria 4 werd het 1-1 door een doelpunt van Roy Soons.
2018-03-26T20:38:21+00:00 26 maart 2018 - 20:38|