Paars wint van paars

Gisteravond stond de uitwedstrijd tegen VV Stevensweert 1 op het programma. Net als VV Zwentibold speelt Stevensweert normaliter in het paars, maar gisteravond was het wit (Stevensweert) tegen zwart (Zwentibold).

Al snel werd duidelijk dat het paars van VVZ de bovenliggende partij was, maar ze vergaten steeds om zichzelf te belonen. Op een gegeven moment kreeg Stevensweert zelfs de kans om op voorsprong te komen, maar Rik Hendriks redde knap.
Vlak voor rust was het Rudi Oudejans die met een goed gemikte kopbal voor de verdiende 0-1 voorsprong zorgde.

Na rust bleef het wedstrijdbeeld onveranderd. VVZ viel aan (vaak via de zijkanten met Thijs en Joep) en Stevensweert werd gedwongen tot verdedigen. Wederom vergat VVZ zichzelf te belonen, totdat Pierre Crombag in het veld kwam en met een kopbal voor de ‘bevrijdende’ 0-2 zorgde.
Vlak voor tijd tekende Roberto Schiavone met zijn eerste competitiedoelpunt voor de 0-3 eindstand.

Supporters, bedankt weer voor jullie aanmoedigingen!

Zondag komt Boekoel op bezoek om het de ‘paarsen’ moeilijk te maken.

Vanavond speelt VV Zwentibold 2 om 20:00 uur thuis de derby tegen SVE 2.

Denk aan de VVZ-sjaal en tot vanavond!

2018-04-06T12:14:39+00:00 6 april 2018 - 12:13|