Clubinformatie 2018-04-11T20:32:52+00:00

VV Zwentibold

VV Zwentibold is een fusievereniging die op 1 juli 2017 is ontstaan uit GVCG uit Guttecoven en VV Limbricht. De vereniging heeft haar thuisbasis op een schitterende accommodatie op Sportpark Aan de Allee in Limbricht. Hier beschikt ze over een kunstgrasveld en een natuurgrasveld voor het spelen van de wedstrijden. VV Zwentibold komt met haar eerste elftal uit in de 5e klasse C regio Zuid 2.

Bestuur

Het bestuur van VV Zwentibold telt 7 bestuursleden. De bestuursleden zijn stuk voor stuk enthousiaste leden, die op geheel vrijwillige basis zorg dragen voor de continuïteit en kwaliteit van de vereniging.

VV Zwentibold
Sportpark Aan de Allee
Allee 9
6141 AV Limbricht

Tel. nr.: 046 4263678

Secretariaat VV Zwentibold:
Arnulfstraat 32
6143 BS Guttecoven

voorzitter@vvzwentibold.nl

secretaris@vvzwentibold.nl

penningmeester@vvzwentibold.nl

Wedstrijdsecretaris Senioren
Wim Salden (06 30 81 05 23). Bij geen gehoor: Patrick Thissen (06 20 74 30 60)
wedstrijdsecretaris@vvzwentibold.nl

Wedstrijdsecretaris Jeugd
Richard Fey (06 15 03 06 79)*
Maurice Maassen (06  34 05 33 70)*
*Doordeweeks overdag bij voorkeur sms’en/appen i.p.v. bellen.
jeugdwedstrijdsecretaris@vvzwentibold.nl of rjnfey@gmail.com

ledenadministratie@vvzwentibold.nl

Huishoudelijk reglement

Het huishoudelijk reglement is hier te downloaden.

Contributie seizoen 2017/2018

Het contributie-overzicht van seizoen 2017/2018 is hier te vinden.

Aanmelden als lid?

Heb je interesse om bij VV Zwentibold te komen voetballen? Bezoek dan vrijblijvend een van onze trainingen. In overleg met de (jeugd)trainer kun je, als je dat wilt, meedoen.

Besluit je om lid te worden meld je dan aan.
Klik hier om het aanmeld formulier voor het lidmaatschap te downloaden.

Dit formulier kan ingevuld en ondertekend worden ingeleverd (hard copy of per e-mail) bij:

Automatische Incasso

Wil je je club tegenmoet komen in het terugdringen van administratieve lasten en de contributie automatisch laten incasseren, gebruik dan het machtigingsformulier dat hier te downloaden is.
Het formulier kan ingevuld en ondertekend worden ingeleverd (hard copy of per e-mail) bij: